måndag 6 april 2015

Påskfirande!

Då var snart påskhelgen till ända!
Som pensionär så är alla dagar lika, helgdag som vardag. Men påskaftonen och påskdagen var jag bjuden till Dotra med familj på middag och trevlig samvaro.

På påskaftonen bjöds det på olika sorters sill och lax och annat smått och gott. Till kaffet lite senare så hade dom gjort en jättegod tårta som var supergod!


Sedan gick vi på promenad i skogen och Oskar passade på att använda sin fina kamera. Många bilder blev det och det är han som fotat bilden som jag gjort header av. 
När vi kom tillbaka så fotade han Meja när hon gick med Klicker och sen blev det en fin bild på Klicker!





På påskdagen bjöds det på Kyckling lindad med äpple och bacon med klyftpotatis och cidersås. Smaskens!
Till efterrätt var det isad Mangosoppa med Mangoglass och hallon. Den var väldigt god och uppfriskande efter middagen!

Fotopromenad blev det även då och både jag och Oskar hade med oss kamerorna och fotade mycket, men de bilderna har inte redigerats ännu.
Vi har ju haft underbart väder, även om det varit lite kyligt i skuggan. Klicker har suttit i Carinas hundgård, men igår rymde han och som tur var fick Carinas kille, Magnus, syn på honom i tid.
Han tyckte väl att det var tråkigt att sitta där ensam, nu när inte Rollie är med längre?
Så, så har påskhelgen förflutit för min del!

Tack för god mat och mycket trevliga dagar, Carina, Oskar, Meja och Magnus! ♥♥♥

Önskar Er en bra start på veckan!
På återseende!

1 kommentar:

Paula i pörtet sa...

Vad du smaskar i dig! Och trevlig påsk har du haft, underbart foto på hund och barn som går tillsammans!
Vitsipporna ligger under snötäcke ännu här hos mig, men jag njuter av dina fina så länge! Ett år åkte vi just till Uddevalla för att fira första maj och då minns jag vitsippsängarna som nästan sprang på sista versen medan vi uppe hos mig inte hade minsta lilla knopp ännu. Men då har vi ju det trevliga framför oss...Söndag idag, blåsigt värre, ska få hit exets hund på kollo en vecka medan han ska på utbildning till huvudstaden. Det går alldeles utmärkt bra hoppas jag även om hon kommer att pipa och gnälla ett tag först.
Kramen