måndag 20 juli 2020

På't igen!

Länge sedan jag gjorde något här nu. Men sedan Windows 7 inte uppdateras längre, så tänkte jag att det var riskabelt att köra med den?
Men skam den som ger sig!

Under tiden bloggen har legat i träda, så har jag flyttat till en 2:a. Detta p.g.a. att dom skulle börja bygga nya hus runt omkring där jag bodde. Det gillade jag inte!
Dessutom är ju kallhyran billigare här, men jag vet inte om det blir så mycket billigare? Tidigare betalade jag ju för allting, såsom värme, varmvatten och tvättstuga och allt gick på elräkningen.
Där jag bor nu är det gratis varmvatten och tvättstuga, men det är så jäkla kallt här på vintern, så elräkningarna är dyrare än tidigare!
Får se om jag fryser ihjäl till vintern?


Klicker, min gamle vapendragare, har fyllt 13,5 nu och börjar bli både senil och lomhörd. Dessutom börjar baktassarna spreta utåt, så vi går inte så långa promenader längre. 
Annars är han pigg och äter som vanligt. Enda gången han hör bra är när jag prasslar med något gott?


Angående mina handarbeten, så går det sisådär!
Har i alla fall stickat klart den rosa västen, som jag har hållt på med i 5 år. 😤
Skall "bara" sy i knappar, så är den riktigt klar. Lägger ut en bild när jag gjort det.

Håller på att ändra i bloggen och hoppas att allt skall vara färdigt snart?
Blogglänkarna som finns i menyn däruppe, kommer att läggas i högra sidomenyn. Inte riktigt alla är där ännu, för det är ju en hel del och det tar tid.
Många har ju gått över till Instagram och det tycker jag är lite synd? Bloggarna är ju lite hemtrevligare, tycker jag?
Jag har också ett konto där, men läser mest andras. Det går ju visserligen lite snabbare ätt lägga upp bilder och så, men varför ska allting gå så fort? 

Nu ger jag mig för denna gång och återkommer snart igen!

Ha det gott och på återseende!

/Britten

2 kommentarer:

Paula sa...

Hej, blev så glad över din hälsning i bloggen, så roligt att höra ifrån dig! Gamla hundar har selektiv hörselnedsättning, eller hur?
Trist med artrosen, tyvärr drabbar den de flesta av oss käringar. Själv är jag hårt drabbad, men kan ännu gå skapligt långt, ligger på i snitt 9000 steg om dagen. Men det är värre med tempot, det går betydligt långsammare nuförtiden.
Ha en skön helg, hoppas vi hörs snart igen nu när du är igång!
Kram från pörtet

Kicki sa...

Hej!
Jag har tittat in här lite då och då, men eftersom det inte funnits några inlägg, så har det blivit allt mer sällan.
Jag är väl en av få som fortfarande hellre bloggar än använder instagram. Där är jag inte aktiv och kollar inte heller andras inlägg så värst ofta.
Det är bra gjort av Klicker att hänga med än, men det är nervöst när dom är så gamla. Man vet ju att varje dag kan vara den sista.
Så trist med din höft. Jag känner igen smärtan, men just nu är jag skapligt bra i höfterna. Äter ju dagligen glucosamin, förutom värk-och inflammationshämmande tabletter.
När flyttade du? Hur långt ifrån din gamla lägenhet är det?